Betonlook trapbekleding: modern en strak

Grey raw timber PVC

Wilt u uw trap een strak en stoer uiterlijk geven? Of gaat uw verhuizen en wilt u de ouderwetse trapbekleding in uw nieuwe huis vervangen? Tegenwoordig is betonlook trapbekleding heel populair in woningen met een moderne inrichting. Beton staat garant voor een trapopgang met een moderne en strakke look. Nog wel eens is de trap een vergeten onderdeel in huis, maar dat is onterecht. Bij binnenkomst in een hal is de trap vaak de eerste aanblik. Bevindt de trap zich in de woonkamer dan wilt u natuurlijk dat de trapbekleding bij het interieur past. Traprenovatie België voeren de traprenovatie met betonlook graag voor u uit. Helemaal naar wens in het materiaal van uw voorkeur en passend bij uw woonstijl.

 

CONTACT

PVC trapbekleding betonlook: mooi en praktisch

De betonlook traprenovatie is door Traprenovatie België onder meer uit te voeren met PVC-trapbekleding. PVC is al jaren geleden als perfect materiaal bestempeld om traprenovaties mee uit te voeren. De betonlook trapbekleding van PVC is om meerdere redenen ideaal voor het renoveren of vernieuwen van trappen. Het kunststof materiaal kent een gemakkelijke bewerking. Bovendien is er het voordeel dat PVC betonlook traprenovatie voor alle soorten trappen toe te passen is.

Tevens kent deze trapbekleding een koele kleurtint, maar met PVC voelen de traptreden heerlijk comfortabel en warm aan. De betonnen kleur op de trap past heel goed binnen minimalistische en moderne interieurs. Het is een warme kleurtint, die als voordeel heeft met alle andere soorten kleuren te matchen. PVC is mooi en ook nog eens praktisch, want het materiaal is eenvoudig schoon te maken, en wordt niet heel koud. Er is geen groot onderhoud voor nodig om de trap mooi te houden.

  • Gemakkelijk te bewerken;
  • Mooie, strakke look;
  • Comfortabel en warm;
  • Praktisch te onderhouden;
  • Past bij alle kleuren in het interieur.
CONTACT

Trapbekleding betonlook met overzettreden

Wilt u uw trap zo snel mogelijk in een nieuw jasje steken? Traprenovatie België biedt de mogelijkheid om uw trap binnen een dag al van betonnen trapbekleding te voorzien. Dat is namelijk mogelijk met de toepassing van overzettreden. Daarbij bieden wij u een ruime keuze uit materialen en extra opties voor de afwerking. Bijvoorbeeld een afwerking met antislip. Zo heeft u de zekerheid dat u niet uitglijdt op de trap. Het is eveneens mogelijk de betonlook trapbekleding te combineren met verlichting, wat een een bijzondere sfeer aan het interieur geeft. De verlichting bestaat uit trap led strips die onder de traptreden komen. Kiest u voor een betonlook traprenovatie met verlichting, dan krijgt de trap een sfeervol aanzien. Praktisch gezien, is er ook nog sprake van een extra veiligheidsaspect. De verlichting wijst u veilig de weg naar boven of naar beneden.

Vakmanschap verzekerd met oog voor detail

Traprenovatie België is al jarenlang dé traprenovatie specialist in België. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing. Vraag voor een betonlook traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u ook contact op nemen voor meer informatie of advies over de keuze voor een betonlook trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. Dus vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe betonlook trapbekleding.