OVER ONS | TRAPRENOVATIE BELGIË

Door jarenlange ervaring in het renoveren van trappen heeft Traprenovatie België zich kunnen ontwikkelen tot dé specialist in traprenovaties. Met een hoogwaardig assortiment trappen en trapbekleding maken wij van uw oude trap een eyecatcher. Van uitgebreide traprenovaties tot het repareren van kleine beschadigingen aan de trap of traptreden, u kunt bij ons terecht. Ons advies is altijd vrijblijvend, maar uiterst serieus vanaf ons eerste contactmoment. Gebaseerd op uw woonsituatie en wensen voor een nieuwe trap, geven wij u een eerlijk advies op maat. Nieuwe trappen of bestaande trappen renoveren wij tot een compleet nieuwe look met populaire materialen als kunststof en pvc voor traprenovatie.

Logo Traprenovatie België

ERVAREN SPECIALIST IN TRAPPEN

Vakmanschap en precisie lopen als een rode draad door al het werk dat Traprenovatie België levert. Ten opzichte van andere traprenovatiebedrijven onderscheiden wij ons als dé specialist in trappen met oog voor elk detail. Ons team werkt uiterst nauwkeurig en ziet niets over het hoofd. Het gehele proces wordt optimaal verzorgd, van offerte tot oplevering. Uw trap wordt klaar voor gebruik afgeleverd, zodat u direct kunt genieten van een perfect resultaat. Wij verlaten uw woning pas wanneer wij alles netjes opgeruimd en schoongemaakt hebben en u 100% tevreden bent met uw nieuwe trap.

CONTACT
Linda
LindaTrapstyliste
Traprenovatie is wat mij betreft één van de grootste verrassingen op interieurgebied
Wilfred
WilfredSpecialist in traprenovaties
U stapt een huis binnen en denkt direct: wow! Precies dat is het doel van Traprenovatie België

ONZE GARANTIE 

Traprenovatie België werkt uitsluitend met deskundige medewerkers, die bekend zijn met de nieuwste technieken en materialen op dit terrein. Omdat trappen meerdere keren per dag worden gebruikt, zijn ze flink aan wat slijtage onderhevig. Met de traptreden van Traprenovatie België heeft u 20 jaar garantie.

  • Daarom kiezen we altijd voor duurzame producten van hoge kwaliteit, die niet alleen langer meegaan maar ook bijdragen aan een beter milieu.

  • Een kapotte trap kan levensgevaarlijk zijn. Door onze werkwijze kunnen wij snel een reparatie uitvoeren en binnen één dag voor veiligheid zorgen.

  • Met een traprenovatiesysteem van traprenovatie België kunt u uw traprenovatie laten uit voeren in verschillende looks en stijlen

  • Door een uitgebreide collectie van verschillende materialen opgebouwd in alle jaren is ons assortiment verdeeld in drie verschillende hoogwaardige materialen.

  • De begeleiding en uitvoering van de traprenovatie wordt uitgevoerd door personeel met jaranlange ervaring, en passie voor het vak hebben.

Logo Traprenovatie België

Vakmanschap gegarandeerd – Beste kwaliteit traprenovatie

Als specialist in traprenovatie garanderen wij vakmanschap als het gaat om duurzame trapbekleding. Het realiseren en renoveren van trappen met hoogwaardige materialen is onze specialiteit. Onze trapstylisten helpen u graag een keuze te maken voor een nieuwe trap in de stijl die past bij uw woonsituatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan bij Traprenovatie België.

Traprenovatie België is al jarenlang dé traprenovatie specialist in België. Onze trapspecialisten voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing voor uw nieuwe trap. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u contact opnemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende materialen voor trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. U krijgt dus topkwaliteit vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.