Materialen voor traprenovatie

Het assortiment van Traprenovatie België is verdeeld in twee duurzame oplossingen voor elke trap. In Vlaanderen voorzien wij particuliere klanten van hoogwaardige traprenovatie met PVC en Kunststof.

Traprenovatie met PVC

Het PVC traprenovatiesysteem van Traprenovatie België is niet alleen veilig, onderhoudsarm en geluiddempend. PVC traptreden bieden comfort, geven uw woning een stijlvolle look en het materiaal werkt brandvertragend. PVC op de trap is een populaire oplossing voor trappem doordat het materiaal zeer sterk is en heel lang mooi blijft. Precies dat maakt PVC trapbekleding een duurzame keuze die we perfect afstemmen op uw wensen. Traprenovatie met PVC kunnen we leveren in een moderne uitvoering, waarbij de trap voorzien wordt van een sterke toplaag is het dessin van uw keuze. Aangrenzende vloeren in de hal of overloop kunnen worden voorzien van hetzelfde materiaal dat we op uw trap monteren. Zo creëert u rust en eenheid in uw woning.

Kunststof traptreden

Traprenovatie met kunststof is een tevens een duurzame oplossing voor uw trap. Kunststof is een materiaal dat door de opbouw zeer sterk materiaal is en daardoor veel langer meegaat dan traditionele trapbekleding. Uw trap laten renoveren door met kunststof bekleding van Traprenovatie België is een slimme investering in de toekomst. Wat uw persoonlijke wensen ook zijn, kunststof traprenovatie is er in vele kleuren en motieven. Na oplevering van de traprenovatie kunt u direct genieten van een slijtvaste en stootvaste trap met antislip traptreden. Zelfs na jaren gebruik zal uw trap er nog steeds hetzelfde uit als op dag één. Voor een perfect samenlopend geheel kan kunststof op de trap doorgelegd worden op de vloer van de overloop of naastgelegen kamers.

Steen antraciet PVC trapkleding

Klassieke trap

White Raw Timber Allura wit stootbord PVC

Natural Raw Timber wit stootbord Allura PVC

White Raw Timber Allura PVC

Traprenovatie Rotterdam

Grey raw timber Allura PVC

Black rustic oak led Allura PVC

PVC traprenovatie voorbeelden

Deek country oak PVC

Black rustic oak led Allura PVC

Logo Traprenovatie België

Nieuwe trap in elke stijl

Met het unieke traprenovatiesysteem van Traprenovatie België kunt u uw traprenovatie laten omtoveren in elke stijl. Wat u persoonlijke smaak ook is, onze trapstylisten creëren een compleet nieuwe look voor uw trap.

Bent u opzoek naar een industriële look voor uw nieuwe trap? Dan is traprenovatie met een betonlook toplaag een uitstekende keuze. U kunt kiezen voor verschillende opties door de combinatie traptreden, stootborden en trapwangen.

Past een warme look and feel perfect bij de stijl van uw woning? Dan kiest u voor een stijlvolle trapbekleding in de uitvoering Vintage of Whitened Oak. Onze trapstylisten laten u graag voorbeelden zien van door ons gerealiseerde trappen.

Voorbereiding op uw traprenovatie:

Het enige wat u hoeft te doen als voorbereiding op de nieuw uit te voeren traprenovatie, is het verwijderen van de bestaande bekleding. De lijmresten mag u laten zitten, die verwijderen wij zelf. Alle overige werkzaamheden zullen door onze traprenovatie specialisten worden uitgevoerd.

Een trap kan vervelend kraken, maar na het aanbrengen van de traprenovatie van Traprenovatie België is hier nagenoeg geen sprake meer van. Wij maken voor u de trap kraakarm met speciale kunststof traprenovatie treden.