TRAPRENOVATIE

Wellicht staat u er niet dagelijks bij stil, maar de trap vormt een belangrijk onderdeel van uw woning. Een trap is meer dan enkel een verbindingselement tussen twee verdiepingen. Traprenovatie België is de specialist in het omtoveren van trappen in een echte eyecatcher. Bij het binnenkomen van een woning is het meestal de trap die dadelijk in het oog springt. Daarom moet een trap er goed uitzien, want die eerste indruk valt niet meer te veranderen. Wilt u uw trap stijlvol renoveren? Onze trapspecialisten helpen u graag verder.

Neem contact op

Materialen in ons assortiment

Traprenovatie België biedt een groot assortiment aan materialen van topkwaliteit waarmee wij uw trap vakkundig bekleden. Er zijn diverse stijlen trapbekleding die passen bij uw interieur en smaak. Zo voorzien wij trappen met traptreden in de stijlen klassiek, landelijk of modern en strak.

Passend bij uw woonsituatie krijgt u van onze trapstyliste een advies op maat. Materialen die wij toepassen zijn pvc of kunststof en daarmee toveren wij elke trap om tot een compleet nieuwe look. Deze materialen zijn antislip, onderhoudsvrij en zeer gemakkelijk schoon te maken met alleen een vochtige doek. U kunt er zelfs voor kiezen om het materiaal van uw trap te laten doorlopen op aangrenzende vloeren in de hal of op de overloop.

Bent u benieuwd of traprenovatie met overzettreden iets voor u is? Laat ons met u meekijken en het beste advies uitbrengen met een interessante offerte voor traprenovatie.

Investering

Een traprenovatie is een uitstekende investering in uw woning. Het is voordeliger dan een nieuwe trap laten maken en u zit niet met de overlast van een grote verbouwing. Bovendien geeft u met een renovatie niet alleen de trap, maar gelijk uw hele huis een make-over. Een mooie afwerking van de trap maakt uw woning helemaal af.

info@traprenovatiebelgie.nl