Traprenovatie open trap

Een open trap is een trap zonder stootborden. Doordat een open trap geen stootborden bevat, kunt u er gewoon doorheen kijken. Doordat u door de trap heen kunt kijken, creëert een open trap rust en ruimte. Een open trap kan zowel klassiek als modern gerenoveerd worden door Traprenovatie België.

Traprenovatie open trap kosten

Een open trap is zeer stijlvol, vooral na onze kwalitatief zeer goede traprenovatie. Bij het renoveren van een open trap gaat het materiaal rondom de traptreden. Hierdoor is er meer materiaal nodig dan bij een dichte trap. Relatief gezien is hierdoor de prijs van een open traprenovatie hoger dan bij een dichte trap. De kosten hangen uiteraard ook af van de grootte van de treden, het aantal traptreden en de keuze van het materiaal voor traprenovatie. Wilt u weten wat de kosten zijn van traprenovatie bij een open trap? Laat uw gegevens achter op deze website om vrijblijvend met ons in contact te komen. Wij maken voor u de kosten inzichtelijk voor open trap traprenovatie in een op maat gemaakte offerte.

CONTACT

Waarom een open trap renoveren?

Past de kleur van de traptreden niet meer bij uw vernieuwde interieur? Zijn de treden beschadigd of is uw smaak veranderd? Wat de reden ook is om uw oude open trap niet meer mooi te vinden, een traprenovatie biedt de oplossing. Voor een relatief laag bedrag kunt u de treden laten bekleden met bijvoorbeeld PVC of kunststof. Zo krijgt uw open trap precies de kleur en textuur die u wenst. Zonder slopen of breekwerk heeft u binnen 1 dag een compleet gerenoveerde open trap. Na traprenovatie is uw trap snel te belopen, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe trap.

CONTACT

Renovatie met overzettreden

Bij traprenovatie voor een open trap kunnen onze overzettreden worden gebruikt. In dat geval worden de bestaande treden van uw trap voorzien van overzettreden. Overzettreden vormen een extra stevige toplaag over de traptreden en zijn van hoge kwaliteit. Antislip, stootvast en krasvast zijn kenmerken die deze manier van traprenovatie een zeer duurzame oplossing maken. Laat u uw trap renoveren door Traprenovatie België en u geniet binnen één dag al van uw nieuwe trap. 

Open wenteltrap

Heeft u thuis een open wenteltrap? Ook open trappen met wentelingen kunnen wij renoveren met pvc of kunststof traptreden. Of u nu een open wenteltrap of een open trap met een hoek of draai hebt, onze monteurs zullen de traprenovatie uiterst nauwkeurig voor u uitvoeren. Vanzelfsprekend is traprenovatie bij een rechte open trap eenvoudiger in uitvoering. Het renoveren van een open wenteltrap of gebogen trap is arbeidsintensiever en ligt qua kosten dan ook iets hoger. Het soort trap bepaalt voor een deel de prijs van een open trap renovatie.

Toch weet u zeker dat u met traprenovatie een zeer waardevolle investering doet in uw woning. Een investering waar u heel lang plezier van hebt door de duurzame materialen van hoge kwaliteit die wij toepassen op uw trap.

Wilt u weten wat een trap renoveren u gaat kosten en welke mogelijkheden wij u bieden vanuit Traprenovatie België? Vraagt u dan vrijblijvend een offerte bij ons aan en u kunt vertrouwen op een vakkundig advies voor het renoveren van uw trap of trappen.

CONTACT

Vakmanschap gegarandeerd – Beste kwaliteit traprenovatie

Als specialist in traprenovatie garanderen wij vakmanschap als het gaat om duurzame trapbekleding. Het realiseren en renoveren van trappen met hoogwaardige materialen is onze specialiteit. Onze trapstylisten helpen u graag een keuze te maken voor een nieuwe trap in de stijl die past bij uw woonsituatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan bij Traprenovatie België.

Traprenovatie België is al jarenlang dé traprenovatie specialist in België. Onze trapspecialisten voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing voor uw nieuwe trap. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u contact opnemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende materialen voor trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. U krijgt dus topkwaliteit vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.