Traprenovatie overzettreden

Traprenovatie overzettreden – Is het tijd om uw trap een opknapbeurt te geven? Traprenovatie België verzorgt een compleet nieuwe trap met overzettreden al binnen één dag. Dankzij onze vakkundige monteurs ziet uw trap er weer als nieuw uit. Ook bent u vele malen goedkoper uit dan wanneer u de trap volledig zou vervangen. Trap overzettreden zijn dus een uitkomst om het uiterlijk van uw trap te verbeteren. Van uw trap maken wij een echte blikvanger met overzettreden in verschillende materialen. Wij renoveren trappen met kunststof overzettreden en pvc overzettreden in diverse stijlen en kleuren.

Voordelen van traprenovatie overzettreden

 • Een traprenovatie met overzettreden is goedkoper
 • Enorm veel keuze aan materialen, afwerkingen en motieven
 • Extra afwerkingen zoals antslip en verlichting zijn mogelijk
 • Snel geplaatst, we renoveren uw trap vaak al binnen één dag
 • Geen sloop- en breekwerk
 • Sneldrogende lijm zodat u snel de trap weer kunt belopen

Traprenovatie overzettreden van PVC

Een traprenovatie met overzettreden van pvc biedt vele voordelen. Niet alleen zijn de mogelijkheden qua kleuren en structuren eindeloos, maar het is ook nog eens onderhoudsarm, geluiddempend en slijtvast. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor overzettreden met een voelbare nerf.

Kortom informeer naar de mogelijkheden!

Voordelen van PVC overzettreden

 • Geluiddempend
 • Slijtvast
 • 20 jaar garantie
 • Volledig onderhoudsvrij
 • Brandvertragend

Traprenovatie overzettreden van kunststof

Overzettreden van kunststof zijn ook een goed keuze. Trapreden van kunststof zijn namelijk zeer duurzaam, zijn slijtvast en blijven mooi ook wanneer uw trap veelvuldig gebruikt wordt. Ook met dit materiaal zijn de kleur- en structuurkeuzes eindeloos. Onze trapspecialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Trappen geven wij weer een frisse en moderne uitstraling met kwalitatief hoogwaardige traprenovatie.

CONTACT

Traprenovatie overzettreden van betonlook tot eiken

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van overzettreden. Alles is mogelijk. Of u nu een natuurlijke look of juist een betonlook wilt hebben, de mogelijkheden zijn eindeloos. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe trap.

CONTACT

Vakmanschap gegarandeerd – Traprenovatie overzettreden

Wij garanderen vakmanschap als het gaat om traprenovatie, vooral als het gaat om een traprenovatie met overzettreden. Het realiseren van landelijke trappen is daarbij een van onze specialiteiten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Traprenovatie België is al jarenlang dé traprenovatiespecialist in België. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u ook contact op nemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. Dus vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.

  ONZE GARANTIE – Traprenovatie overzettreden

  Traprenovatie werkt uitsluitend met deskundige medewerkers, die bekend zijn met de nieuwste technieken en materialen op dit terrein. Omdat trappen meerdere keren per dag worden gebruikt, zijn ze aan flink wat slijtage onderhevig. Wij beschikken over de nodige specialisten voor wie traprenovatie met verlichting dagelijkse kost is! Hierdoor is perfecte kwaliteit gegarandeerd.

  • Daarom kiezen we altijd voor duurzame producten, die niet alleen langer meegaan maar ook bijdragen tot een beter milieu.

  • Een kapotte trap kan levensgevaarlijk zijn. Door onze unieke werkwijze kunnen wij een reparatie snel uitvoeren en binnen één dag voor veiligheid zorgen.

  • Met een traprenovatiesysteem van traprenovatiebelgie.be kunt u uw traprenovatie laten uitvoeren in verschillende looks.

  • Doorheen de jaren hebben we een uitgebreide collectie van verschillende materialen opgebouwd. Ons assortiment is ingedeeld rond drie verschillende hoogwaardige materialen.

  • De begeleiding en uitvoering van de traprenovatie wordt uitgevoerd door medewerkers met een jarenlange ervaring en passie voor het vak.