PVC Traprenovatie

Traprenovatie met pvc

Pvc is een populair materiaal voor traprenovatie. Vloeren en trappen worden steeds vaker voorzien van een moderne pvc toplaag. PVC is een veelzijdige kunststofvariant dat naast een strak design nog meer voordelen biedt. Zo kent pvc een hoge antislipwaarde en dat maakt het hoogwaardige fabricaat zeer geschikt op trappen vanwege de de veiligheid. Daarbij komt dat het materiaal volledig onderhoudsvrij en brandvertragend is, maar ook geluiddempend en slijtvast. Pvc traprenovatie verzorgen wij dan ook voor uiteenlopende projecttoepassingen en alle soorten woningen. Naast de garantie van Traprenovatie België geeft de fabrikant zelf ook nog eens 20 jaar garantie op het materiaal en de slijtvastheid. Kiest u voor traprenovatie met pvc dan laten onze trapstylisten u graag zien dat het mogelijk is om hetzelfde materiaal op aangrenzende vloeren door te leggen.

Duurzaam materiaal voor nieuwe trapbekleding

Reden dat traprenovatie met pvc één van de meest gekozen opties is voor een nieuwe trap, is het duurzame karakter van het materiaal. Van een gerenoveerde trap met een pvc toplaag heeft u ontzettend lang plezier. In ons portfolio vindt u demotrappen waar u exact terug kunt zien wat de resultaten zijn van een trap na renovatie met pvc. Ook bieden wij andere materialen aan om stijlvolle traprenovatie uit te voeren. Kunststof traptreden of houten overzettreden zijn minstens zo geliefd en worden veel verkocht. Het materiaal van uw keuze zal passen bij uw interieur en woonsituatie. Wilt u advies over het kopen van traprenovatie met pvc, kunststof of hout, dan staan wij u vanuit Traprenovatie België graag te woord. 

Sedert het allereerste moment won pvc terrein op het gebied van trappen renoveren. Massaal zocht men online op pvc traprenovatie en dat maakte dat een toenemend aantal huiseigenaren overstag ging. Pvc staat voor polyvinylchloride, oftewel een kunststofvariant die bij verhitting makkelijk te bewerken wordt en een duurzaam resultaat geeft. Houten trappen, betonnen trappen of een trap met vloerbedekking vervangen we met pvc omdat het een veilig is en warmtegeleidend. Als u kiest voor een traprenovatie met PVC kunt u uw trap uniek maken en afstemmen op uw persoonlijke wensen. Smaken verschillen nu eenmaal en dat zien we terug in de woningen waar onze trapstylisten advies geven. Moderne huizen zijn zeker geschikt om pvc trappen te plaatsen, terwijl bij een klassieke woning een houten trap wellicht beter past. Op die manier kunnen we spelen met materialen en kleuren om voor u de mooiste trap te realiseren. Helemaal naar uw wens en een unieke trap die perfect in uw inrichting past, en wie wil dat nou niet.

PVC Voordelen

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van PVC bij een traprenovatie ten opzichte van andere materialen. Hieronder worden deze voordelen stuk voor stuk beschreven. Heeft u vragen over PVC trapbekleding? Neem gerust contact met ons op.

CONTACT
pvc traprenovatie met LED verlichting

Kies u trap met PVC trapbekleding

Het grootste voordeel van een PVC traprenovatie is dat er heel veel verschillende mogelijkheden zijn. Met een PVC traprenovatie is het mogelijk om traptreden eruit te laten zien als hout of beton. Hierdoor kunt u dus zelf beslissen wat de uitstraling van uw trap wordt. Wilt u graag een betonnen trap, maar vindt u het te koud aan de voeten? Dan is PVC de perfecte oplossing. Doordat PVC verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren, maakt u uw trap helemaal naar uw eigen smaak.

CONTACT

Waarom PVC trapbekleding?

Slijtage

Over het algemeen zijn veel mensen met een nieuwe trap bang om deze te beschadigen.

Door een PVC traprenovatie hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Dit komt doordat PVC de ondergrond bestand maakt tegen slijtage en krassen, en zeer duurzaam is. Hierdoor kunt u jaren later nog steeds genieten van uw trap, die er nog als nieuw uitziet.

Veiligheid

Veiligheid is natuurlijk altijd van groot belang in een huis. Niemand denkt er graag over na, maar toch kan een brand snel ontstaan. Door het gebruik van PVC wordt een brand vertraagd. Een kleine brand groeit langzamer door de vertragende werking van PVC. Op deze manier zorgt het gebruik van PVC op de trap dus voor extra veiligheid.

CONTACT

Kosten PVC traprenovatie

Via onze website kunt u informatie of een offerte aanvragen voor uw pvc traprenovatie. Offertes van Traprenovatie België zijn vrijblijvend, waardoor u dus zelf kunt beslissen of u de renovatie wilt laten doen. De prijzen van een traprenovatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het aantal treden wordt meegenomen in de prijsbepaling. Hoe meer treden een trap heeft, hoe duurder de renovatie wordt. Ook de vorm van de trap beïnvloedt de prijs. Zo is de renovatie van een wenteltrap duurder dan die van een rechte trap. De reden is dat er gewoonweg meer tijd in kruipt, doordat er meer vormen in de trap zitten. Er is ook een prijsverschil tussen de renovatie van een open en een gesloten trap. Bij een open trap ligt de prijs vaak lager, omdat er voor dit type trap minder materiaal nodig is. Het is dus zo dat hoe meer vormen de trap heeft, hoe hoger de prijs zal worden. Wanneer pvc wordt gebruikt, glijdt u minder snel uit op de trap. U hoeft dus bijvoorbeeld geen antislipmat aan te schaffen. Het is natuurlijk fijn om de kosten zo laag mogelijk te houden. Voordat de renovatie plaatsvindt, raden we u aan om zelf de oude trapbekleding te verwijderen. Hierdoor bespaart u geld en kan de traprenovatie snel van start gaan. Traprenovatie België biedt u 20 jaar garantie op materialen en slijtvastheid.

Het meeste werk zit in de voorbereiding van een traprenovatie. Trede voor trede moet worden ingemeten en daarna worden alle treden exact op maat gemaakt.

Vakmanschap gegarandeerd – Beste kwaliteit traprenovatie

Als specialist in traprenovatie garanderen wij vakmanschap als het gaat om duurzame trapbekleding. Het realiseren en renoveren van trappen met hoogwaardige materialen is onze specialiteit. Onze trapstylisten helpen u graag een keuze te maken voor een nieuwe trap in de stijl die past bij uw woonsituatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan bij Traprenovatie België.

Traprenovatie België is al jarenlang dé traprenovatie specialist in België. Onze trapspecialisten voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing voor uw nieuwe trap. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u contact opnemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende materialen voor trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. U krijgt dus topkwaliteit vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.