Wat kost een traprenovatie?

Open trap renovatieWat een traprenovatie kost hangt met name af van de hoeveelheid arbeid en de kosten van het materiaal. Een simpele traprenovatie zonder extra opties hoeft niet veel te kosten. Een renovatie van een complexe trap met meerdere wentelingen daarentegen kan meer kosten. Er zijn dan uiteraard meer arbeidsuren en meer materiaal nodig.

Kostenbepalende factoren

Wat de traprenovatie uiteindelijk zal kosten zal met name afhangen van het volgende:

  • Het soort trap; open, gesloten, kwart, gedraaid, recht, met of zonder wangen.
  • Het aantal traptreden (gemiddeld 13 à 14).
  • Het materiaal; PVC, kunststof of hout.
  • Opties; trapverlichting, anti-slip, trapleuningen of trapmatten.

Wilt u weten weten hoeveel een traprenovatie voor uw trap gaat kosten?

Neem dan contact op met Traprenovatie België. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw trap en sturen vrijblijvend een offerte naar u toe.

PRIJS OPVRAGEN

Over Traprenovatie België

Al vele jaren voert Traprenovatie België traprenovaties uit bij particulieren en organisaties door heel België. Door de ervaring met trappen en het renoveren daarvan heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een specialist in deze branche. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide renovatie aan uw trap of het repareren van kleine beschadigingen aan de treden; wij geven altijd vrijblijvend advies op maat en aan de hand van het probleem de beste oplossing.

Met een traprenovatie kunt u uw trap uniek en persoonlijk maken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Van een houtlook tot een betonlook. En van PVC tot kunststof. Van landelijk tot modern. Zo kan de traprenovatie altijd worden afgestemd op uw interieur.

CONTACT

Waarom kiezen voor een traprenovatie?

CONTACT

Vakmanschap gegarandeerd – Beste kwaliteit traprenovatie

Als specialist in traprenovatie garanderen wij vakmanschap als het gaat om duurzame trapbekleding. Het realiseren en renoveren van trappen met hoogwaardige materialen is onze specialiteit. Onze trapstylisten helpen u graag een keuze te maken voor een nieuwe trap in de stijl die past bij uw woonsituatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan bij Traprenovatie België.

Traprenovatie België is al jarenlang dé traprenovatie specialist in België. Onze trapspecialisten voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing voor uw nieuwe trap. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u contact opnemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende materialen voor trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. U krijgt dus topkwaliteit vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.