Traprenovatie met verlichting

Trap LED-strips

Wilt u een trap renoveren met verlichting dan maken wij gebruik van duurzame LED-verlichting onder de traptreden. Deze LED-strips verlichten uw traptreden volledig of gedeeltelijk. Voornaamste voordeel van LED-trapverlichting is dat deze vorm van verlichting energiezuinig is. Daarnaast zijn de kleuren aanpasbaar en kunt u de lichtsterkte bepalen via een dimmer. Naast het verlichten van de traptreden kan ook de trapleuning verlicht worden voor extra licht. Zo maakt het plaatsen van LED-spotjes het mogelijk om uw trap indirect te verlichten. Ook dit wordt vaak als zeer prettig ervaren en kost qua plaatsen weinig tijd.

Trappen in het donker kunnen gevaarlijk zijn, want één verkeerde stap kan pijnlijke gevolgen hebben. Bevorder de veiligheid van uzelf en uw huisgenoten met de juiste trapverlichting, om te voorkomen dat u van de trap af valt. Wel zo veilig.

Chique uitstraling

Voor elke LED-strip onder de traptreden kan een smal plintje worden gemonteerd door onze traprenovatie expert. LED-strips onder de trap zorgen ervoor dat het licht naar beneden wordt gericht, wat uw trap een extra luxe uitstraling geeft.

CONTACT
pvc traprenovatie met LED verlichting

Traprenovatie met verlichting – LED Verlichte Trap

Laat LED verlichting onder de treden plaatsen. Er zijn vele kleuren, lichtsterktes en opties voor de verlichting die u wilt hebben. Verlichting zorgt niet alleen voor een heel moderne en stijlvolle uitstraling van de trap. Verlichte traptreden zijn vele malen veiliger dan een donkere trap, omdat u beter zicht heeft. Traprenovatie België zorgt voor een prachtige traprenovatie met antislip traptreden en duurzame verlichting. Laat uw trap er nog beter uitzien dan voorheen met kwalitatief goed trapbekleding uit ons assortiment.

CONTACT

ONZE GARANTIE 

Traprenovatie werkt uitsluitend met deskundige medewerkers, die bekend zijn met de nieuwste technieken en materialen op dit terrein. Omdat trappen meerdere keren per dag worden gebruikt, zijn ze aan flink wat slijtage onderhevig. Wij beschikken over de nodige specialisten voor wie traprenovatie met verlichting dagelijkse kost is! Hierdoor is perfecte kwaliteit gegarandeerd.

  • Daarom kiezen we altijd voor duurzame producten, die niet alleen langer meegaan maar ook bijdragen tot een beter milieu.

  • Een kapotte trap kan levensgevaarlijk zijn. Door onze unieke werkwijze kunnen wij een reparatie snel uitvoeren en binnen één dag voor veiligheid zorgen.

  • Met een traprenovatiesysteem van Traprenovatie België kunt u uw traprenovatie laten uitvoeren in verschillende looks.

  • Doorheen de jaren hebben we een uitgebreide collectie van verschillende materialen opgebouwd. Ons assortiment is ingedeeld rond drie verschillende hoogwaardige materialen.

  • De begeleiding en uitvoering van de traprenovatie wordt uitgevoerd door medewerkers met een jarenlange ervaring en passie voor het vak.

Vakmanschap gegarandeerd – Beste kwaliteit traprenovatie

Als specialist in traprenovatie garanderen wij vakmanschap als het gaat om duurzame trapbekleding. Het realiseren en renoveren van trappen met hoogwaardige materialen is onze specialiteit. Onze trapstylisten helpen u graag een keuze te maken voor een nieuwe trap in de stijl die past bij uw woonsituatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan bij Traprenovatie België.

Traprenovatie België is al jarenlang dé traprenovatie specialist in België. Onze trapspecialisten voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing voor uw nieuwe trap. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u contact opnemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende materialen voor trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. U krijgt dus topkwaliteit vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.