Houtlook trapbekleding: modern & sfeervol

houtlook trapbekledingWilt u uw trap opnieuw bekleden met een moderne uitstraling en warme sfeer? Dan is de keuze voor een houtlook trapbekleding snel gemaakt. De houtlook is een woontrend op meerdere gebieden van het interieur. De trap in huis maakt een belangrijk onderdeel uit van de woninginrichting. U loopt er dagelijks op en af, bijvoorbeeld om naar uw slaapkamer of badkamer te gaan. Maar een trap is veel meer dan alleen een manier om naar boven en beneden te komen. Een trap is vaak direct zichtbaar bij binnenkomst in de hal, of zelfs een echte blikvanger als deze in uw woonkamer staat. Onze houtlook trapbekleding geeft uw trap naast een modern uiterlijk met warme sfeer een natuurlijke aanblik. Traprenovatie België is dé specialist in trapbekleding en wij voorzien uw trap graag van trapbekleding met houtlook.

CONTACT

Houtlook trapbekleding uitgevoerd in pvc

Onze houtlook trapbekleding uitgevoerd in pvc biedt u vele voordelen. Wij bieden u een compleet pvc traprenovatiesysteem met de door u gewenste houtlook. Deze trapbekleding voorziet in optimaal comfort qua loopbeweging en warmte. Bovendien is het een veilige bekleding voor uw trap net als dat er sprake is van geluiddempende eigenschappen. Dat is zeker bij het belopen van een trap belangrijk. Verder is er het voordeel dat onze houtlook trapbekleding zeer onderhoudsarm is. Even met een doekje, stofwisser of stofzuiger met zachte borstel eroverheen is voldoende als het gaat om het schoonmaakonderhoud. Uiteraard is het van belang dat de traptreden niet glad zijn. Daarom is ons traprenovatiesysteem voorzien van antislip. In aanvulling op de genoemde eigenschappen geldt ook nog dat er sprake is van trapbekleding met een brandvertragende werking.

  • Comfortabel
  • Eenvoudige schoonmaak
  • Veilig
  • Antislip
  • Brandvertragend
  • Geluiddempend
  • Mooie uitstraling
CONTACT

Houtlook traprenovatie met keuze uit verschillende kleuren

Er zijn allerlei soorten hout die allemaal een unieke uitstraling en kleur hebben. Zo geldt dat ook voor onze houtlook trapbekleding. Daarom is het mogelijk uw traptreden in een kleur te kiezen die bij de rest van het interieur past. In een woonkamer is dat zo mogelijk nog belangrijker dan in vergelijking met een hal. Het is bijvoorbeeld mooi om de houtlook in een lichte naturel kleur, zoals whitened oak uit te voeren of juist in een donkere tint. Bijvoorbeeld in black rustic oak. Overigens zijn grijstinten ook populair als het gaat om een houtlook trapbekleding. De traptreden komen extra tot hun recht als er sprake is van een combinatie met een wit stootbord. Dat laat de treden namelijk op een bijzondere manier in het oog springen. Bij een open trap is de trapbekleding uiteraard beschikbaar zonder stootbord. Hetzelfde effect is dan te bereiken door bijvoorbeeld de zijkanten van de trap wit te maken.

Houtlook trapbekleding: Traprenovatie België

Traprenovatie België is in België dé traprenovatie specialist. Wilt u graag uw trap vernieuwen en voorzien van bijpassende houtlook trapbekleding? Wij bieden u een uitstekende service als het gaat om het verstrekken van vrijblijvend advies en om de uitvoering. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem eerst contact op als u advies wenst. Vakmanschap is bij ons verzekerd in het adviserende deel en uitvoerende deel van het gehele traject.