Klassieke trapbekleding: elegant en sierlijk

Klassieke trapbekledingIs uw trap aan vernieuwing of renovatie toe en kiest u voor klassieke trapbekleding? Traprenovatie België is de specialist die uw trap naar uw wens een perfecte make-over geeft. Wij hebben namelijk de materialen beschikbaar om uw trap van de ideale klassieke trapbekleding te voorzien. Bovendien vinden wij het belangrijk om de beste service te combineren met de materialen van de beste kwaliteit. U bent bij ons aan het goede adres als u de keuze maakt voor klassieke trapbekleding. Er zijn verschillende stijlen en uitvoeringen mogelijk zodat u altijd de juiste stijl kunt vinden voor uw trap. De trapbekleding beschikt ten alle tijden over elegante en sierlijke kenmerken.

Zowel voor een modern als landelijk interieur

Het interieur hoeft niet eens een uitgesproken klassiek karakter te hebben voor klassieke trapbekleding. De elegante en sierlijke look past namelijk ook prachtig bij andere interieurstijlen. Een klassieke trap zal bijvoorbeeld goed staan bij een landelijk interieur. De klassieke trapbekleding past daar uitstekend bij door de natuurlijke uitstraling. 

In een modern interieur is het heel origineel om de combinatie met klassiek te maken. Dat vestigt de aandacht en combineert het moderne karakter met een warme look en feel. Het is bij klassieke trapbekleding net als bij andere soorten van belang dat het materiaal bij het interieur past. Traprenovatie België biedt in dat opzicht keuze uit meerdere materialen. Binnen deze groep materialen is er volop keuze uit designs.

CONTACT

Materialen en design voor klassieke trapbekleding

Eiken hout is natuurlijk de nummer één als het gaat om een traprenovatie met een klassieke stijl. De afwerking van een trap met eiken hout zorgt voor een natuurlijk karakter. Binnen de collectie met eiken hout trapbekleding zijn er allerlei designs beschikbaar. Ook is er keuze uit verschillende kleuren in lichte en donkere tinten. In een klassiek interieur past een donkerbruine tint bijvoorbeeld perfect. Is er sprake van een landelijk interieur? In dat geval is het ook prachtig om voor klassieke trapbekleding in een lichtbruine uitvoering te kiezen.

De variatie in designs en kleurtinten maakt het gemakkelijk de keuze voor een design en kleur af te stemmen op de interieurstijl. Wilt u klassieke look, maar wel in een moderne uitvoering? Kies dan bijvoorbeeld voor ons PVC traprenovatiesysteem of voor onze trapbekleding van kunststof. PVC heeft als uniek kenmerk dat er allerlei designs mee te creëren zijn, en dat het warmte goed vasthoudt. Met PVC kan je gemakkelijk een houtlook creëren. Ook voor kunststof geldt voor klassieke trapbekleding dat er eindeloos veel structuuropties en kleuren zijn.

  • Ruime kleurkeuze
  • Variatie in structuur en design
  • Diversiteit in materialen
CONTACT

Wat kost het laten aanbrengen?

De kosten van het laten aanbrengen van klassieke trapbekleding zijn van de trapsituatie en uw wensen afhankelijk. Bijvoorbeeld of het een open trap betreft, een gedraaide trap of een gesloten trap. De keuze voor het materiaal speelt daarbij eveneens een rol net als het aantal traptreden. Daarnaast zijn er speciale afwerkingen beschikbaar. Bijvoorbeeld trapmatten, anti-slip en trapverlichting. Deze opties hebben eveneens invloed op de kosten.

Vakmanschap gegarandeerd – Beste kwaliteit traprenovatie

Als specialist in traprenovatie garanderen wij vakmanschap als het gaat om duurzame trapbekleding. Het realiseren en renoveren van trappen met hoogwaardige materialen is onze specialiteit. Onze trapstylisten helpen u graag een keuze te maken voor een nieuwe trap in de stijl die past bij uw woonsituatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan bij Traprenovatie België.

Traprenovatie België is al jarenlang dé traprenovatie specialist in België. Onze trapspecialisten voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing voor uw nieuwe trap. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u contact opnemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende materialen voor trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. U krijgt dus topkwaliteit vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.