Landelijke trap: natuurlijke flair

Landelijke trapHet renoveren of vernieuwen van een trap biedt alle gelegenheid om voor een nieuwe stijl te kiezen. Een landelijke trap is bijvoorbeeld altijd al populair geweest, en is continu terug te vinden in de laatste trends. Dat heeft met meerdere redenen te maken. Zo hebben landelijke trappen een natuurlijke flair. Bovendien zorgt de natuurlijke look van de trap ervoor dat er een gezellige, warme en knusse sfeer ontstaat. Wilt u deze sfeer en beleving in uw huis ervaren? Traprenovatie België is dé specialist als het gaat om de realisatie van nieuwe trapbekleding en het creëren van de landelijke stijl. Wij voorzien in de beste kwaliteit als het gaat om materialen en uitvoering. Daarmee voorzien wij uw woning van een landelijke trap die een lange levensduur kent.

Landelijke trappen voor uiteenlopende interieurstijlen

Het mooie van een landelijke trap is dat deze stijl moeiteloos past binnen de meest uiteenlopende woonstijlen. Het spreekt voor zich dat trapbekleding met een landelijke uitstraling perfect is afgestemd op een landelijk interieur. De trap gaat dan als het ware op in het geheel, zodat er een unieke eenheid ontstaat. Het is echter ook zo dat een landelijke trap juist een eyecatcher is als er sprake is van een combinatie met een andere stijl.

CONTACT

Hoe ziet uw landelijke trap er straks uit?

Trap als eyecatcher

Uw trap is te zien als een blikvanger op het moment dat de landelijke trapbekleding contrasteert met een supermodern interieur. Het voordeel is bovendien dat er dan ineens een gezellige en warm aandoende sfeer ontstaat. Zo passen landelijke trappen eveneens perfect bij een industrieel interieur. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke trap in combinatie met een roestvrij stalen trapleuning. Uiteraard bieden wij u een ruime keuze als het gaat om de kleur van de landelijke trap net als met betrekking tot het design.

Hoe ziet uw landelijke trap er straks uit?

De variatie in dessins en materiaal is groot bij Traprenovatie België. Dat maakt het mogelijk om landelijke trapbekleding te kiezen die naadloos aansluit op uw wensen en inrichting. Er zijn bijvoorbeeld levendige en subtiele dessins om een keuze uit te maken. Zo is er eveneens verschil als het gaat om de tint. Heeft u een voorkeur voor een landelijke trap in een donkere uitvoering of past lichte trapbekleding beter bij uw interieur?

Op het gebied van materiaal voor de uitvoering van landelijke trappen zijn er eveneens meerdere opties beschikbaar. Het spreekt voor zich dat eiken hout een ideale basis is om een natuurlijke look te creëren. U heeft bij ons echter ook de keuze om voor een PVC traprenovatiesysteem te kiezen. PVC staat bekend om de hoge mate van veiligheid, comfort en duurzaamheid. Bovendien is het materiaal geluiddempend, warmtegeleidend en onderhoudsarm.

CONTACT

Wat kost een landelijke trap?

De kosten zijn afhankelijk van het gekozen materiaal en eveneens van de moeilijkheidsgraad als het om de uitvoering gaat. Daarnaast zijn er extra opties met bijvoorbeeld trapverlichting en anti-slip die de prijs verhogen.

Vakmanschap gegarandeerd

Wij garanderen vakmanschap als het gaat om traprenovatie. Het realiseren van landelijke trappen is daarbij een van onze specialiteiten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan. Vind u het moeilijk om een keuze te maken? Wij helpen u graag.