Maak kennis met Wilfred

Vanuit Traprenovatie België kunnen wij jouw woning nog meer tot zijn recht laten komen met een compleet vernieuwde trap. 

Investeren in je huis is niet alleen leuk, het is ook slim. In de eerste plaats kun je er zelf ontzettend van genieten, daarnaast wordt je woning ook meer waard. Dubbel genieten noemen wij dat! Vanuit Traprenovatie België kunnen wij jouw woning nog meer tot zijn recht laten komen met een compleet vernieuwde trap. Wij renoveren trappen die beschadigd zijn of waarvan de toplaag aan vervanging toe is, maar behandelen ook trappen in nieuwbouwprojecten. Het resultaat is in alle gevallen verbluffend en daar gaan wij je in dit magazine de mooiste voorbeelden van laten zien.

Wow-gevoel

Ken je dat gevoel dat je een huis binnenstapt en direct denkt, wow! Precies dat is het doel van Traprenovatie België, want wij creëren dat wow-gevoel met prachtig gerenoveerde trappen in elke stijl. Wat je woonwensen ook zijn, met behulp van onze kwalitatief hoogwaardige materialen toveren wij elke trap om tot een echte eyecatcher. Of je nu houdt van landelijk, modern, klassiek of vintage, in elk interieur kunnen wij de mooiste trappen voor je realiseren. Dat doen we nu al ruim 10 jaar, met talloze tevreden klanten door heel Vlaanderen. Trappen zijn onze specialiteit en daar kunnen wij iets heel moois van maken. Traprenovatie is dé oplossing voor iedereen die van een onopvallende trap een blikvanger wil maken.

Met ons werk willen we dan ook dat wow-gevoel overbrengen. Werkelijk prachtige traprenovaties hebben wij de afgelopen jaren gerealiseerd bij onze klanten. Nog belangrijker is, hoe kunnen wij bij jóu thuis de trap van jouw dromen creëren. De sfeerbeelden die we je gaan laten zien, geven alvast een voorproefje van wat jouw trap zou kunnen worden.

Vakmanschap en precisie in traprenovatie

Vakmanschap en precisie, dat is waar Traprenovatie België om bekend staat. Wij renoveren elke trap tot een compleet nieuwe look. Je kunt kiezen uit verschillende dessins en materialen, zoals hout, pvc, kunststof of leer. Bij ons krijg je vooraf altijd een goed advies, daar nemen we echt de tijd voor. Onze ervaren trapstylisten laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn en geven uitleg over welk materiaal bij jouw woonsituatie past.

Bekijk eerst eens op je gemak door wat voor bedrijf wij zijn en hoe we te werk gaan. Maak kennis met Traprenovatie België. Onze doelstelling? Jouw trap renoveren in jouw smaak en woonstijl, praktisch en duurzaam. Wij beloven niet alleen, wij leveren ook kwaliteit.

Gewoon, omdat perfectie bestaat.

CONTACT
Wilfred Boelee

Voordelen van Traprenovatie België

Aanvragen die u doet bij Traprenovatie België worden door Linda in behandeling genomen. Uw aanvraag wordt met zorg verwerkt. Na een eerste bezoek maakt Linda graag een vrijblijvende offerte voor u. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trap heeft u één vast aanspreekpunt. Op die manier kunnen wij u de allerbeste service verlenen en begeleiden wij u bij de realisatie van traprenovatie in uw woning.

CONTACT

Vakmanschap gegarandeerd – Beste kwaliteit traprenovatie

Als specialist in traprenovatie garanderen wij vakmanschap als het gaat om duurzame trapbekleding. Het realiseren en renoveren van trappen met hoogwaardige materialen is onze specialiteit. Onze trapstylisten helpen u graag een keuze te maken voor een nieuwe trap in de stijl die past bij uw woonsituatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan bij Traprenovatie België.

Traprenovatie België is al jarenlang dé traprenovatie specialist in België. Onze trapspecialisten voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing voor uw nieuwe trap. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u contact opnemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende materialen voor trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. U krijgt dus topkwaliteit vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.