Maak kennis met trapstyliste Linda

Dat Linda haar liefde voor interieurtrends en styling haar werk mag noemen, is elke dag een cadeautje

Heerlijk vindt ze het om bezig te zijn met kleuren, stijlen en combineren. Het was dan ook niet toevallig dat haar huidige werkgever een trapstyliste in de dop voor zich zag tijdens een kennismaking op één van zijn bedrijfsfeesten. Linda kwam mee met haar partner die in het montageteam bij de Nederlandse tak van het traprenovatiebedrijf werkt. Op dat moment stond Traprenovatie België nog in potlood geschetst, maar al snel volgden concrete stappen die de plannen meer en meer vorm gaven. In Vlaanderen zag ondernemer Wilfred Boelee een prachtige kans om zijn oplossingen voor kwalitatief hoogwaardige traprenovatie te introduceren en zocht een commerciële buitendienstmedewerker met dezelfde kijk op perfectie. Na een eerste kennismaking klikte het en tekende Linda voor een baan bij Traprenovatie België.

Sterk, stoer en stijlvol

“Altijd al ging mijn hart sneller kloppen van mooie kleurcombinaties en niet alledaagse stijlen. Verrast worden door showrooms met de nieuwste spullen voor in huis. Interieurbladen waar je in wegdroomt of dat je op internet stuit op bijzondere collectorsitems. Al dat soort dingen neem ik dagelijks mee in mijn werk. Op die manier kun je een basic woonkamer of hal een totaal nieuwe look geven. Traprenovatie is wat mij betreft één van de grootste verrassingen op interieurgebied. Als je ziet wat een nieuwe trap kan doen aan de sfeer in een huis, ongelofelijk! Van een onopvallende trap maken wij een blikvanger met duurzame materialen als pvc, kunststof of houten overzettreden. Zo maken we elke trap uniek, sterk, stoer en stijlvol.”

“Traprenovatie is wat mij betreft één van de grootste verrassingen op interieurgebied”

“Begin 2022 ben ik overgestapt van een functie als bedrijfsleider in de woningstoffering naar deze commerciële rol als trapstyliste. Van de binnendienst naar buiten, dat is ook nieuw voor mij, maar bevalt me heel erg goed. De eerste periode bij Traprenovatie België heb ik kennis en ervaring opgedaan bij mijn Nederlandse collega’s. Mijn werkgebied voor Traprenovatie België wordt Vlaanderen, waar ik klanten bezoek en adviseer over trappen die wij kunnen renoveren tot een compleet nieuw exemplaar. Samples en foto’s van andere projecten laat ik zien om samen de beste keuze te maken. Klanten kunnen een bestaande trap laten renoveren, maar we nemen ook trappen in nieuwbouwwoningen onder handen. Elke trap is anders en smaken verschillen. Juist dat maakt mijn baan zo leuk en geeft heel veel energie.”

CONTACT
Linda Trapstyliste Traprenovatie Belgie

Voordelen van Traprenovatie België

Aanvragen die u doet bij Traprenovatie België worden door Linda in behandeling genomen. Uw aanvraag wordt met zorg verwerkt. Na een eerste bezoek maakt Linda graag een vrijblijvende offerte voor u. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trap heeft u één vast aanspreekpunt. Op die manier kunnen wij u de allerbeste service verlenen en begeleiden wij u bij de realisatie van traprenovatie in uw woning.

CONTACT

Vakmanschap gegarandeerd – Beste kwaliteit traprenovatie

Als specialist in traprenovatie garanderen wij vakmanschap als het gaat om duurzame trapbekleding. Het realiseren en renoveren van trappen met hoogwaardige materialen is onze specialiteit. Onze trapstylisten helpen u graag een keuze te maken voor een nieuwe trap in de stijl die past bij uw woonsituatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan bij Traprenovatie België.

Traprenovatie België is al jarenlang dé traprenovatie specialist in België. Onze trapspecialisten voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing voor uw nieuwe trap. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u contact opnemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende materialen voor trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. U krijgt dus topkwaliteit vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.