Zwarte trapbekleding: chique en trendy

zwarte trap bekledingOverweegt u de trap van zwarte trapbekleding te voorzien? Daarmee maakt u een prima keuze, want een zwarte trap heeft een chique en trendy uitstraling. Zwart staat nu eenmaal in vele situaties voor stijlvol en is bovendien tijdloos. Dat is meteen een voordeel, want op zwarte trapbekleding raakt u niet snel uitgekeken. Het is alleen nog belangrijk om een betrouwbare specialist in traprenovatie inschakelen om uw trap een nieuwe look te geven. Traprenovatie België is wat dat betreft de beste specialist in traprenovatie die u graag van dienst is. 

CONTACT

Keuze uit verschillende opties voor zwarte trapbekleding

Tapijt op de trap is al een geruime tijd uit de mode. Dat wilt u niet als u de trap een trendy en chique aanzien wilt geven. Daar zijn andere materialen veel meer voor geschikt. Bijvoorbeeld PVC dat voor zwarte trapbekleding een uitstekende keuze is. Het materiaal is comfortabel en voelt warm aan als u met blote voeten op de trap loopt. Wilt u de traprenovatie snel gerealiseerd zien? In dat geval is het mogelijk om met zwarte overzettreden de klus al binnen een dag te klaren.

Bovendien is er nog keuze tussen verschillende zwarttinten. Dat is perfect als uw voorkeur uitgaat naar zwarte trapbekleding, maar u effen zwart net wat te zwart vindt. In dat geval is het ook mogelijk om voor een zwarttint met een motiefje te kiezen. PVC is een kunststof materiaal en biedt de mogelijkheid om verschillende dessins na te bootsen. Bijvoorbeeld een houtlook of betonlook. Of denk aan een klassieke zwarte marble look. Traprenovatie België komt met de variatie in zwarte trapbekleding aan verschillende wensen tegemoet. Dus ook aan uw wensen, waarbij wij u graag van professioneel en creatief advies voorzien.

CONTACT

Originele afwerking met stootborden in andere kleur

Traprenovatie België biedt allerlei opties als het gaat om de samenstelling van zwarte trapbekleding. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een zwarte trap met stootborden in een andere kleur dan zwart? De zwarte trap krijgt bijvoorbeeld een modern en extra opvallend karakter als u kiest voor witte stootborden. Andersom is natuurlijk eveneens mogelijk net als de keuze voor een ander type stootbord.

Kijkt u maar eens bij onze collectie. Dan krijgt u een goed beeld van hoe stijlvol het is om het stootbord in een andere kleur te kiezen. Voeg er ook nog trap led lichten aan toe om de trap helemaal uniek en trendy te maken. Op deze wijze creëert u een trap in huis die een echte blikvanger is. De kleuren van de trap led strips zijn bij zwarte trapbekleding overigens aan te passen. Daarnaast is het mogelijk de verlichting te dimmen voor een zachtere uitstraling.

  • Combineren met wit stootbord
  • Of stootbord in andere kleur
  • Sfeervol met trap led strips
  • Trap als blikvanger in huis

Vakmanschap gegarandeerd – Beste kwaliteit traprenovatie

Als specialist in traprenovatie garanderen wij vakmanschap als het gaat om duurzame trapbekleding. Het realiseren en renoveren van trappen met hoogwaardige materialen is onze specialiteit. Onze trapstylisten helpen u graag een keuze te maken voor een nieuwe trap in de stijl die past bij uw woonsituatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan bij Traprenovatie België.

Traprenovatie België is al jarenlang dé traprenovatie specialist in België. Onze trapspecialisten voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing voor uw nieuwe trap. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u contact opnemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende materialen voor trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. U krijgt dus topkwaliteit vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.